23.2.03

Divendres, 28 de febrer

La invenció de Laura Article de Jordi Llovet sobre la darrera traducció al català dels sonets de Petrarca. Veurem com partint d'una escena del Ciutadà kane substitueix Laura pel desig.

canzoniere Tots els cinèfils recordaran aquella seqüència del Citizen Kane en què l’investigador Thompson s’entrevista amb un tal Bernstein, un dels més fidels col.laboradors en les empreses periodístiques de Kane. Thompson no entén aquell amor tan forassenyat del director de diaris per la vulgaríssima cantant Alexander, i Bernstein li explica aquesta història: Continua a articles




Dijous, 27 de febrer

Mail d'un mes disfressat

antifaços El mes de febrer contesta el mail consolatori que li va enviar el seu company de calendari.

Apreciat M,

Encara que demà ens veuren les cares, no volia deixar el teu mail sense resposta... continua a mails



Dimarts, 25 de febrer

Cromet de llibres : Si voleu saber quin futur li espera al gènere epistolar, llegiu l'article de Meri Torras sobre el llibre que acaba de publicar: Amors a la carta Ed. Galaxia Gutemberg/ Cercle de Lectors.


Excomunicats? És un honor

flor Els pares i totes les persones que van participar en l'avortament de la nena nicaragüenca de nou anys que havia estat violada a Costa Rica han estat excomunicats, segons una font de l'Església catòlica de Nicaragua (El Periódico/ 25-2-03)

Doncs molt bé. El que estan és molt satisfets d'haver aconseguit que, tant la nena com els seus pares, hagin aconseguit el seu dret al lliure avortament. I, per descomptat, d'haver rebutjar una segona violació: la que volien exercir, amb les seves pressions i amenaces, les autoritats eclesiàstiques d'aquell país . En aquest cas excomunicar no amaga res més que la derrota d'un sector que vol ficar-se en qüestions que no li pertoquen. ¿No s'han adonat encara que la moneda que volen fer circular ja fa anys i panys que ha perdut tota mena de credibilitat en el mercat de valors?.

Salut als excomunicats.

mas:-)


Dilluns, 24 de febrer

Resposta del consultin a Mercro Mina

poma Estimat senyor,

tenia vostè raó, ens han pujat els colors a la cara, concretament, el vermell ( potser som de la mateixa pasta que la poma)...
continua al consultin