14.3.02

IMPOSTORS I LLIBRES QUE FAN D'ESBORRANY

impostor/movie


link sobre la pel.lícula ( la història està escrita pel mateix que va escriure Blade Runner..

Cromet 14. dels guanyats a la premsa..: Articles d'Eva Piquer apareguts als suplement de cultura del diari avui, que parlen de com la vida pot ser projectada d'una forma voluntària i/o revisada d'una manera constant.

Mas


Cromet 109 llegit a la premsa: Impostors en sèrie
Article d'Eva Piquer ( suplement de Cultura/ diari Avui/ 14-2- 2002)

Article interessant que ens descobreix que això de fer d'impostor de tant en tant era ja una cosa practicada abans que no existissin els xats. Lectura altament recomanada per als que sempre han tingut la temptació de fer d'impostors i no sabien com fer-s'ho. Llegint aquest article veuran que no s'han d'avergonyir del que fins ara no eren capaços de manifestar en veu alta. Ara tenen l'oportunitat de saber que no estan sols en els seus somnis. Perquè, ben mirat..., qui ho diu això que sempre hàgim de viure la mateixa vida? Hem d'esperar a reencarnar-nos per poder recrear-nos de nou? La solució sembla que sempre l'havíem tingut davant dels nassos sense saber-ho:-).. Qui prengui la decisió de fer-ho..., que avisi, si-us-plau. Gràcies.

mas


Impostors en sèrie

Eva Piquer

evapiquer@periodistes.org

H i ha gent que s'ha fabricat un personatge a mida i sempre el porta posat. Alguns no gosen treure-se'l ni quan arriben a casa: els deu fer por enfrontar-se amb les misèries quotidianes del seu jo autèntic. La màscara se'ls enganxa tant a la pell que arriba un moment que ja no la podrien deixar al penjador del rebedor ni que volguessin fer-ho. Aquests impostors, però, acostumen a anar pel món amb un document d'identitat que coincideix amb el de la persona que un dia van ser. No tenen més problemes que els de consciència, suposant que tinguin problemes de consciència.
........... continua.. a cromets guanyats:-) ... amb un altre article: 2. Pàgines viscudes.

punxeu el link