24.7.02

Dimecres, 24 de Juliol

Energia i estalvi


Calor i més calor. Ahir ens van presentar uns mapes del temps prometent-nos pluja a la nit i baixada de les temperatures per avui. Una enganyifa. Aquesta calor aixafa i et treu les ganes de fer res. Quan passa això hauria d'existir un mecanisme automàtic que desplegués al cel una mena de cortineta que es pogués graduar a gust del consumidor. Així, els que busquen l'ombra , la tindrien assegurada i no haurien d'anar pel carrer a la recerca de balcons i tendals.

El que no és aconsellable és voler enganyar el temps amb els aires condicionats. Són perillosos si no passeu abans per una zona d'aclimatació.

Avís per qui tingui pensat de comprar una rentadora ( paraula d'honor del que me la va arreglar)
- una rentadora normal ( unes entre 40.000 i 60.000/ ho sento però no encara no tinc el driver dels euros al cervell), té uns tres anys de vida.
- una de bona ( a partir de les 100.000) aguanta entre 10 i 15 anys. Inconvenient? Els recanvis de la part eléctrica ( sistema placa d'ordinadors) s'acosten a les 80.000, incloent-hi el servei de reparació. Solucions. Com que aquestes plaques es fan malbé per les baixades de tensió, fer un parte per a la companyia asseguradora. Normalment paguen.

De moment no he hagut de recórrer a l'assegurança, un punt de soldadura a la placa vella va servir.

mas acalorada